Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk

Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk
Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk
Montage project van de week 18 jun 2021

Bij Basisschool De Lunetten in Heemskerk plaatsten de monteurs van Falco enige jaren terug een FalcoLok overkapping. Begin 2021 ontstond de behoefte aan een grotere overkapping. De 'oude' overkapping voldeed verder nog aan alle eisen dus een nieuwe kopen zou zonde zijn. Gelukkig was dat ook niet nodig! De bestaande FalcoLok kon worden uitgebreid door een aantal nieuwe wandpanelen toe te voegen. Mogelijk gemaakt omdat het met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak in Vriezenveen relatief eenvoudig is om bestaande standaard producten aan te passen! De afmeting van de berging is nu 10x4 meter. 

Uitbreiding

Het grote voordeel van de FalcoLok is dat deze overkapping, ook naderhand nog, uit te breiden is in zowel de lengte als in de breedte. De uitbreiding is goed te zien aan de kleur van de nieuwe houten belatting. Ook de nieuwe belatting zal na verloop van tijd vergrijzen zodat weer één geheel ontstaat. Naast de nieuwe panelen zijn de aluzinc dakplaten van de gehele overkapping vervangen en is de overkapping voorzien van bladvangers. 

Advies op maat

Ons assortiment overkappingen is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!