Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport

Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport
108343 fietsoverkapping fietsparkeren etagerek dubbellaags fietsparkeren
Montage project van de week 12 jun 2020

Onze monteurs waren afgelopen week met een vrachtwagen vol Falco producten in Hamburg, bij het vliegveld. Er zijn twee FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst met hieronder etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsparkeervoorzieningen zijn bestemd voor de medewerkers van Hamburg Airport.

Onze overkappingen bestaan uit een beginvak en kan naar wens uitgebreid worden met aanbouwvakken. De overkappingen die in Hamburg zijn geplaatst bestaan uit een beginvak en twee aanbouwvakken. Het dak van de FalcoZan fietsoverkapping is versterkt, zodat de overkapping een windlast aan kan die hoort bij deze Duitse regio. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsenrekken zijn eenzijdig en door het dubbellaagse parkeersysteem kunnen er dubbel zo veel fietsen geparkeerd worden.In totaal staan er onder de twee enkelzijdige fietsoverkappingen 32 fietsenrekken FalcoLevel Premium+ met 16 plaatsen. 

Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; +31 546 55 44 35.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!