Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 23: Uitbreiding bestaande overkapping Ameland

Week 23: Uitbreiding bestaande overkapping Ameland
Week 23: Uitbreiding bestaande overkapping Ameland
Montage project van de week 10 jun 2022

De Falco monteurs hebben deze week de overtocht gemaakt naar het zonnige Ameland. Daar hebben zij bij d’Amelander Kaap appartementen en In opdracht van de Vereniging van Eigenaren (VvE) een al bestaande fietsoverkapping uitgebreid. 

Uitbreiding bestaande overkapping

In 2016 werden op deze locatie twee stuks FalcoLok-500 overkappingen, met een afmeting van 7,5x14 meter en 7,6x10 meter, geplaatst. U leest hier meer daarover. De VvE wilde na zes jaar de bestaande overkapping uitbreiden zodat nog meer fietsers gebruik kunnen maken van de solide fietsoverkapping. De FalcoLok overkapping is ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek in Vriezenveen en is modulair: dat houdt in dat de overkapping eindeloos uitgebreid kan worden. Omdat bij Falco alles in eigen beheer is, kan dus ook nog jaren later een bestaande overkapping probleemloos uitgebreid worden. Aan het kleurverschil van het hout is nu nog te zien wat de nieuwe en wat de oudere overkapping is, maar dat verschil zal na verloop van tijd en vergrijzing van het hout niet meer te zien zijn. De basis van de overkapping, de stalen constructie, kan tientallen jaren mee! De VVE Amelanderkaap heeft er flink wat fietsparkeerruimte bij gekregen! 

VCA gecertificeerde monteurs

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Handig voor u want uw terreininrichting is dan van a tot en met z geregeld via één aanspreekpunt. Door de Falco monteurs wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. De Falco montage afdeling bestaat momenteel uit 6 ploegen. Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Vanaf maart 2001 is Falco in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!