Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping

Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Montage project van de week 4 jun 2021

De ambulances van Ambulancepost Zaandam staan nu geheel beschermd tegen alle weersinvloeden onder een FalcoPlana overkapping. De FalcoPlana overkapping is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens.

Op de post stond een FalcoPlana overkapping met een breedte van 6 meter en een diepte van 3 meter, zoals al eerder te lezen op onze website. De overkapping is door Falco's vca gecertificeerde monteurs uitgebreid zodat de ambulances nog meer plek hebben en geheel onder de overkapping geparkeerd kunnen worden! De diepte is aangepast naar 5 meter en de breedte naar 10 meter. Voor deze uitbreiding zijn diverse onderdelen en materialen hergebruikt! Het dak en de achterwand van de overkapping zijn van aluzinc damwand. De zijwand is aan één zijde bekleed met hardhouten belatting en aan de andere zijde open, omdat de overkapping daar al beschut tegen een bestaand pand staat. De FalcoPlana kan echter ook helemaal zonder wanden geleverd worden; op die manier wordt de overkapping een carport!

Falco heeft al bijna 70 jaar ervaring met overkappingen. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende overkapping te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of via verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!