Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam

Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam
108784 carport overkapping ambulance
Montage project van de week 29 mei 2020

De afgelopen weken zijn er diverse carports van het model FalcoPlana geplaatst bij Ambulance Amsterdam in Hoofddorp en Zaandam. Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio's Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer).

FalcoPlana carport

De FalcoPlana is uitermate geschikt voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens of andere bedrijfsmaterialen. In Hoofddorp kunnen er drie ambulances onder gestald worden. De carport die in Zaandam is geplaatst is iets kleiner van formaat, hier kunnen 2 ambulances onder geplaatst worden. De dakbekleding bestaat uit aluzinc profielplaten, evenals de lange zijde van de overkapping. De korte zijde is bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

Eerdere projecten

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ook ingezet als overkapping voor ambulances. Auto Totaal Houten en Peugeot Nefkens gebruiken de FalcoPlana als overkapping voor (nieuwe) auto's.

108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
108784 carport overkapping ambulance
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!