Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line

Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Montage project van de week 20 mei 2022

In Hoek van Holland fungeert de FalcoSpan als luifel bij de Check-In van Stena Line.

Aan het bestaande gebouw van Stena Line is in opdracht van Bouwbedrijf Zwarts een drie meter hoge luifel gemonteerd. Nu staan rezigers van de ferrymaatschappij droog bij de Check-In en kan de aftocht naar Engeland of Ierland comfortabel beginnen. De luifel is dubbel gepoedercoat in RAL 9002, kleur grijswit. Inclusief herbestrating!

De FalcoSpan is een open overkapping en is daardoor een aantrekkelijke en flexibele overkapping. Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Het regenwater wordt verzameld in het dakprofiel. Via de staanders wordt het water via een afvoer boven het maaiveld afgevoerd. Door de jaren heen heeft de FalcoSpan zich al vele malen bewezen. Een opsomming van de vele, vele mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn legio. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met één onze projectadviseurs. Dit kan via:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!