Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat week 20: fietsoverkapping bij Landal Ameland Nes

week 20: fietsoverkapping bij Landal Ameland Nes
98436 fietsparkeren fietsoverkapping
Montage project van de week 15 mei 2020

Falco is bereikbaar via onze website, webshop, email en telefonisch. Indien de door de overheid opgestelde regels nageleefd kunnen worden, leveren en plaatsen we ook producten.Deze week plaatsen onze monteurs een FalcoTel-C combi fietsoverkapping bij het Landal vakantiepark op Ameland.

Offerte

De offerte voor deze fietsoverkapping is gedaan via onze website. Bij elk model overkapping op onze website staat rechtsboven in een blauwe balk een offerte aanvraag. Door deze gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, kunnen onze projectadviseurs een offerte maken  op maat voor uw project. 

FalcoTel-C overkapping

Landal heeft er voor gekozen om de fietsen die verhuurd worden te stallen in een FalcoTel-C combi overkapping. De overkapping heeft een breedte van 560 cm en een diepte van 2400 cm. De overkapping is voorzien van 3 deuren. Er is een ruimte in de fietsoverkapping afgescheiden.

Het dak van de fietsberging is gemaakt van aluzinc profieplatten en de bekleding bestaat uit  FSC® gecertificeerd hardhouten delen met stalen gordingen. 

Andere Landal vestigingen

Het Landal park op Ameland is niet het enige Landal park dat voorzien is van een Falco fietsenstalling. Bekijk ook de projecten die we hebben uitgevoerd bij Landal De Reeuwijkse Plassen, Het Hof van Saksen en bij diverse Landal parken.

98436 fietsoverkapping fietsparkeren Landal
98436 fietsoverkapping fietsparkeren Landal
98436 fietsoverkapping fietsparkeren Landal
98436 fietsoverkapping fietsparkeren Landal
98436 fietsoverkapping fietsparkeren Landal
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!