Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 2: Project Leven zonder auto!

Week 2: Project Leven zonder auto!
112222 etage fietsenrek FalcoLevel Premium Luxemburg
Montage project van de week 15 jan 2021

Deze week een montageproject in Luxemburg! In de wijk Limpertsberg in Luxemburg stad is een nieuwbouwproject op het gebied van huisvesting gerealiseerd. Het project heeft de naam VSV gekregen. VSV staat voor Vivre Sans Voiture, oftewel "Leven zonder auto"! De doelstellingen, die met name worden bereikt door het ontbreken van garages en parkeerplaatsen, zijn o.a. verbetering van levenskwaliteit voor de bewoners en een toename van de openbare ruimte. Als marktleider in fietsparkeervoorzieningen en producent van duurzame producten draagt Falco graag haar steentje bij.

Onze collega's van vertegenwoordiger Marx s.ar.l. plaatsten op divere plekken FalcoLevel Premium+ etagerekken. De fietsenrekken zijn vrij te gebruiken voor de bewoners van de wijk Limpertsberg. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem en is herkenbaar aan het unieke, rode pijl handvat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!