Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel

Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Montage project van de week 14 jan 2022

Bij Golfclub De Koepel in Wierden zijn deze week drie overkappingen geplaatst die gebruikt gaan worden om de handicarts/buggy's en trolly's te stallen. Uiteraard kunnen ook fietsen hier worden geparkeerd. Twee van de overkappingen zijn uit de enkelzijdige FalcoTel-E serie en de overkapping die in het midden staat is de dubbelzijdig FalcoTel-D. Door de wijze van opstelling is een mooi afgebakend stukje terrein gereserveerd om de bezoeker van De Koepel tot dienst te zijn.

Populair

De FalcoTel is vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat etc. etc. Klik hier voor een overzicht. 

VCA

Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder één dak. Falco’s VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de producten op locatie.Geïnteresseerd in advies? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of email naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!