Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk

Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk
Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk
Montage project van de week 6 mei 2022

Op twee verschillende locaties is deze week een FalcoLok fietsenstalling met wanden van traliepanelen geplaatst. Wilt u een andere wandbekleding? Kijk hier voor de mogelijkheden.

  • Bij Bouwbedrijf Dol in Purmerend heeft de overkapping een afmeting van 250x400 cm en een dubbele deur aan de korte zijde. Het dak is van aluzinc profielplaten en is geschikt gemaaktvoor sedum dakvegetatie.
  • Bij VDG Schiphol II in Hoofddorp staat een overkapping met een afmeting van 500x400 cm en een enkele deur aan de korte zijde, centraal in het midden. Ook bij deze fietsenstaling is het dak geschik voor sedum. 

Fietsparkeersystemen

In de overkapping bij Schiphol staan FalcoSound fietsenrekken. Op zoek naar andere fietsparkeersystemen? Kijk hier voor bijvoorbeeld fietsaanleunbeugels of fietsstandaards. Of kies voor etage fietsenrekken zoals de FalcoLevel Premium+. Uiteraard bieden wij overkappingen aan die geschikt zijn voor het dubbellaags fietsparkeren. 

Één aanspreekpunt

Na plaatsing van beide overkapping volgde herbestrating. Al deze werkzaamheden werden uitgevoerd door Falco's VCA gecertificeerde monteurs. Van ontwerp naar opdracht en van productie naar montage één aanspreekpunt. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of via verkoop@falco.nl.   

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!