Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 18: Het Rutbeek met Falco fietsenrekken klaar voor mooie zomer!

Week 18: Het Rutbeek met Falco fietsenrekken klaar voor mooie zomer!
Week 18: Het Rutbeek met Falco fietsenrekken klaar voor mooie zomer!
Montage project van de week 7 mei 2021

Het Rutbeek in Enschede is een recreatiegebied met stranden, zonneweiden, fiets- en wandelroutes. En zodra er nog meer versoepelingen komen, zullen bij het Rutbeek sportevents en festivals georganiseerd worden. Veel bezoekers komen op de fiets naar het Rutbeek. Om het fietsparkeren in goede banen te leiden, zijn op twee plekken fietsparkeerplekken gerealiseerd. Bij de waterskibaan is plek gecreëerd voor ruim 500 fietsen en bij het 'Rode Strand" kunnen 384 fietsen gestald worden.

Ophangsysteem

Er is gekozen voor het FalcoHanger stuurdraagsysteem: de fiets wordt geparkeerd middels het stuur. Zo is er minder risico dat de velg verbogen wordt. Daarnaast heeft dit systeem als voordeel dat het geschikt is voor bijna alle soorten fietsen. De stuurdrager is, ter voorkoming van beschadiding van het fietsstuur, voorzien van een kunststof beschermhoes.  In elke drager zit een opening zodat de gestalde fiets kan worden vastgemaakt met een kettingslot of hangslot. Doordat de fietsen in het stuurdraagsysteem hangen, hoopt vuil zich niet op tussen de rekken. Afval en bladeren kunnen eenvoudig verwijderd worden als de bezoekers het Rutbeek verlaten hebben. De FalcoHanger maakt gebruik van een hoog-laag systeem, fietsen raken hierdoor niet in elkaar verstrikt en zo wordt de ruimte optimaal benut. Op zoek naar een alternatief? Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment fietsenrekken, fietsafscheiding, fietsaanleunbeugels, fietsenrekken met oplaadpunt en nog veel meer!

Montage

De FalcoHanger is een modulair stuurdraagsysteem; het is mogelijk om de onderdelen te combineren om zo het gewenste aantal parkeerplekken te creëren. De ophangliggers kunnen op gewenste hoogte geplaatst worden en montage van de FalcoHanger is zeer eenvoudig. Het Rutbeek heeft er dan ook voor gekozen om plaatsing en montage in eigen beheer te doen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen!

Advies

Informatie ontvangen welk fietsparkeersysteem het beste bij uw locatie past? Weten hoeveel fietsen geparkeerd kunnen worden bij uw bedrijf? Een plaatsingsplan ontvangen voor uw parkeerplek? Neem dan contact op voor advies; bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. Een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!