Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 17: Internationaal vertegenwoordigd met fietsparkeervoorzieningen

Week 17: Internationaal vertegenwoordigd met fietsparkeervoorzieningen
Week 17: Internationaal vertegenwoordigd met fietsparkeervoorzieningen
Montage project van de week 30 apr 2021

Mobiliteit is een belangrijk aandachtspunt voor de grote Europese steden en de fiets is een belangrijk onderwerp in de aanpak van files, verkeersveiligheid en milieu. En waar gefietst wordt, is ook ruimte nodig om de fiets te parkeren. In het Italiaanse Bologna is bij het Roveri Station een FalcoScandic cycle hub geplaatst. Een cycle hub is een centraal gelegen fietsoverkapping waar fietsers hun fiets veilig en overdekt kunnen stallen. De cycle hub is in dit geval ingericht met FalcoLevel Eco etage fietsenrekken, FalcoSound fietsenrekken met oplaadpunt en de FalcoFIks 2.0 fietsreparatiezuil. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping en worden op maat gemaakt naar wens van de klant. Zo zijn sommige cycle hubs voorzien van een milieuvriendelijk sedumdak, verlichting en toegangscontrole. Ook straatmeubilair zoals zitbanken en afvalbakken vindt u vaak terug in de cycle hub.

Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 12 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. MP Outdoor is de vertegenwoordiger in Italië. Hieronder een greep uit de projecten die al eerder afgerond zijn. Of kijk op Falco's Pinterest pagina voor nog meer internationale projecten.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!