Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek

Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Montage project van de week 23 apr 2021

Net als HD Packaging uit Zuidbroek op zoek naar een fietsenstalling in de kleuren van uw bedrijf? Met een eigen ontwerpafdeling en ons uitgebreide machinepark is het voor ons eenvoudig om een overkapping geheel naar uw wens op te leveren. Transport en montage gebeurt ook in eigen beheer; met onze VCA gecertificeerde monteurs wordt elke overkapping veilig op locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Wij verzorgen uw project van A t/m Z! 

De FalcoZan-180 is een open overkapping met een sterkte en stabiele constructie. Daarnaast kenmerkt deze stalling zich door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast. HD Packaging koos voon een afwerking met damwand, gepoedercoat in RAL 7000, pelsgrijs. De fietsoverkapping heeft een afmeting van 250x800 cm en een hoogte van 225 cm. Op zoek naar een vergelijkbaar model, maar met de mogelijkheid om de fietsoverkapping af te sluiten door middel van een enkele deur, dubbele deur of schuifdeur? Dan raden wij de FalcoLok serie aan. 

De FalcoZan, alsook de FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak

Zoekt u voor uw buitenterrein een geschikte fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco.  Zij geven u graag advies, ook op locatie is dit mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!