Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 16: Fietsenstalling nieuwbouw Rotterdamse brandweerkazerne

Week 16: Fietsenstalling nieuwbouw Rotterdamse brandweerkazerne
101748 fietsoverkapping fietsenstalling belettering perfo fietsparkeren
Montage project van de week 17 apr 2020

Falco is bereikbaar via onze website, webshop, email en telefonisch. Indien de door de overheid opgestelde regels nageleefd kunnen worden, leveren en plaatsen we ook producten.Afgelopen week werd er een fietsenstalling geplaatst bij de nieuwe  Brandweerkazerne Rotterdam The Hague Airport. De fietsenstalling is een overkapping van het model FalcoLok-1000.

Materiaal

Deze overkapping heeft een dak van aluzinc platen en de staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7016, een antracietgrijze kleur. De kopwandbekleding bestaat uit senzimir verzinkte perfoplaten gepoedercoat in dezelfde grijze kleur.Het wandframe is bekleed met grijze traliepanelen.

Extra's

De fietsoverkapping kan geopend worden door een schuifdeur met perfoplaten. Over de gehele fietsenstalling is belettering aangebracht; het woord FIETSEN is te lezen op de stalen voorwand. De letters zijn door middel van poedercoating aangebracht door Falco's eigen poedercoat installatie. Falco heeft ook zorg gedragen voor de LED verlichting en de bewegingsmelder in de overkapping.

Fietsenrekken

Om de fietsen van de brandweerlui in de overkapping te parkeren heeft Falco ook FalcoSound fietsenrekken geleverd.Drie enkelzijdige fietsenrekkenmet 4 plaatsen en 3 enkelzijdige fietsenrekken met 6 plaatsen.

Verkeersvoorzieningen

Voor op het buitenterrein van de brandweerkazerne zijn er ook 16 FalcoRound afzetpalen geleverd. De stalen bolders zijn voorzien van twee stroken reflecterende zwarte folie.

Advies

Bent u op zoek naar een fietsenstalling voor uw bedrijf, instelling of gemeente? Onze projectadviseurs denken graag met u mee! Op onze website kunt u een offerte aanvraag formulier invullen van de gewenste overkapping, zodat u een gedetailleerde offerte ontvangt. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met onze afdeling Verkoop voor advies (+31 546 55 44 35, info@falco.nl).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!