Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 15: Fietsoverkapping plus containerberging, Breukelen

Week 15: Fietsoverkapping plus containerberging, Breukelen
111208 fietsenstalling en containerberging
Montage project van de week 16 apr 2021

Bij Securitas in Breukelen werden een fietsenstalling en een containerberging geplaatst; een kleine en een grote overkapping uit dezelfde serie. De FalcoLok serie is één van de meest vandalismebestendige serie overkappingen in ons programma. Uitbreiden in diepte of breedte? Keuze hebben uit diverse wandbekledingen? Een sedum dak? Een grote fietsenstalling of juist een kleine berging? Spelen met kleur? Bestickering? LED verlichting of oplaadpunten voor e-bikes in de overkapping? Een schuifdeur of een dubbele deur? Het is allemaal mogelijk met de FalcoLok serie. Mail info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35 voor rechtstreeks contact.

Fietsoverkapping FalcoLok-600

De grote FalcoLok-600 fietsenstalling bij Securitas heeft een afmeting van ca. 600x600 meter heeft een hoogte van 275 cm. Zo hoog, dat er etage fietsenrekken in passen! En dat betekent weer dat er twee keer zoveel fietsen diefstalveilig gestald kunnen worden dan in een standaard FalcoLok-600 overkapping. In dit geval biedt de stalling plaats aan maar liefst 48 fietsen die netjes geparkeerd worden in Falcolevel Eco fietsenrekken. Dit etage fietsenrek is een budgetvriendelijk fietsparkeersysteem maar dat feit doet niets af aan de gebruiksvriendelijkheid. De aanwezige gasdrukveer maakt parkeren op de bovenste etage eenvoudig. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+.

Fietsoverkapping FalcoLok-300

Daarnaast is een FalcoLok-300 overkapping geplaatst die dienst doet als containerberging. De afmeting is 300x400 cm en de berging heeft een hoogte van 210 cm. Met de wanden van FSC®-gecertificeerd  hardhouten belatting is de uitvoering is hetzelfde als de FalcoLok-600.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!