Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel

Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel
Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel
Montage project van de week 1 apr 2022

De Gemeente Capelle aan den IJssel kwam bij Falco voor bewegwijzeringsborden, welke bij het gemeentenhuis geplaatst werden. De Gemeente had in het verleden al FalcoLinea afvalbakken ontvangen; en na wat brainstormen zijn in dezelfde stijl de bewegwijzeringsborden gemaakt.  

Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie, bestaande uit o.a. banken, picknicksets, afvalbakken en plantenbakken, valt op door de bijzondere vormgeving: hardhouten belatting welke ingeklemd worden door een platstalen strip. Alle producten uit de serie worden geproduceerd in eigen fabriek. Daarom is het voor ons eenvoudig om van een standaard product een 'special' te ontwerpen en produceren. De bewegwijzeringsborden zijn gemaakt van dezelfde platstalen strip die ook gebruikt wordt voor een FalcoLinea afvalbak. Een keer wat anders dan de standaard bewegwijzeringsborden die je overal al ziet!

De borden zijn van thermisch verzinkt platstaal, zijn vervolgens (ook in eigen fabriek) gepoedercoat in antracietgrijs RAL 7021 en bestickerd.  Bent u voor de buiteninrichting ook op zoek naar een zogenaamde 'special' of een totaal nieuw ontwerp? Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee! We adviseren u graag via de mail; info@falco.nl, telefoon +31 546 55 44 35, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!