Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel

Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel
Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel
Montage project van de week 26 mrt 2021

Bij Splash Design in Veghel staat sinds kort deze fietsenstalling met industriële uitstraling. De FalcoZan-180 is een enkelzijdige overkapping met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten of met zoals hier gekozen DPG roosters. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. FalcoZan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een dubbelzijdige uitvoering of een extra hoge FalcoZan die geschikt is voor etage fietsparkeersystemen. 

De thermisch verzinkte onderdelen geven de overkapping een robuust uiterlijk. De stalling toch in kleur? Geen probleem: ook het poedercoaten vindt plaats in onze eigen fabriek in Vriezenveen. Een voorbeeld van een gekleurde FalcoZan is te zien bij een aantal bushaltes in de gemeente Noordenveld.

In de fietsenstalling staan FalcoLean fietsaanleunbeugels. Falco is de specialist in fietsparkeren! Al bijna 70 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland. Hier vindt u alle fietsenrekken, fietsstandaard, ruimtebesparende fietsparkeersystemen en nog veel meer op een rijtje.

Meer weten? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!