Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 11: Fietsoverkapping bij carpoolplaats De Poortwachter

Week 11: Fietsoverkapping bij carpoolplaats De Poortwachter
Week 11: Fietsoverkapping bij carpoolplaats De Poortwachter
Montage project van de week 19 mrt 2021

Sinds januari 2020 is Heijmans Infra bezig met het aanleggen van project ‘Poortwachter’. Aan de zuidkant wordt de Parklaan in Ede via de Poortwachter verbonden met de A12. Dit is de nieuwe overkapping voor fietsen en scooters die bij de nieuwe carpoolplaats is geplaatst.

In opdracht van Heijmans produceerde, leverde en monteerde Falco een FalcoGamma-Hi dubbelzijdige fietsoverkapping van twee vakken met een totale lengte van 8 meter. Één vak is bestemd voor het parkeren van fietsen en in het andere vak is plek voor te parkeren scooters en/of motoren. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is de sociale controle van buitenaf goed te handhaven. De staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat in RAL 9005, kleur diepzwart. De FalcoGamma-Hi is er ook in een enkelzijdige uitvoering.

De fietsen kunnen geparkeerd worden in Triangel-10 fietsstandaards. De Triangel-10 is een bijzondere fietsstandaard waar de fiets stabiel in geparkeerd kan worden en mooi is om te zien. De gebogen staander heeft aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard buigt zich naar de fietser, zodat de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden. Hierdoor kan de fiets diefstalveilig geparkeerd worden. Ook de Triangel-10 fietsstandaards zijn gepoedercoat in ral 9005, kleur diepzwart. Een mooi en netjes geheel!

In deze situatie is plek voor 10 fietsen. Nog meer fietsen parkeren? De FalcoGamma-Hi fietsenstalling is er ook in een hoge uitvoering welke geschikt is voor etagefietsenrekken FalcoLevel Premium+ of FalcoLevel Eco.

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel +31 546 55 44 35 of mail info@falco.nl om in contact te komen of vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!