Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 10: FalcoRail fietsoverkapping gaat de grens over

Week 10: FalcoRail fietsoverkapping gaat de grens over
Week 10: FalcoRail fietsoverkapping gaat de grens over
Montage project van de week 11 mrt 2022

Dochterbedrijf Falco GmbH realiseert al 40 jaar sinds haar oprichting in 1982 mooie projecten in Duitsland. Bij Voerder Baugenossenschaft in Ennepetal staat sinds vorige week een transparante fietsoverkapping. Voerder is een vastgoedbeheerbedrijf van appartementen. Door de transparantie van de fietsenstalling blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping niet. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. Door de staalconstructie te poedercoaten in antracietgrijs past de overkapping perfect bij het fraaie bedrijfspand van Voerder. 

Onderdelen van de fietsoverkapping

De FalcoRail-Low fietsoverkapping bestaat uit thermisch verzinkt stalen liggers en staanders en een dakelement met polycarbonaat beplating. De fietsenstalling bij Voerder heeft een breedte van 4 meter en kan onbeperkt uitgebreid worden omdat de overkapping modulair is op te bouwen. De fietsoverkapping is ontworpen zonder tussenstaanders. Voordeel hiervan is dat er meer fietsparkeerruimte beschikbaar is en de ruimte dus beter wordt benut. De hoogte aan de voorzijde is 235 cm, dit loopt af naar achteren tot een hoogte van 168 cm. De diepte is 300 cm. De FalcoRail is ook verkrijgbaar in een dubbelzijdige uitvoering en is geschikt voor de traditionele fietsenrekken. Dubbel zoveel fietsen parkeren op hetzelfde oppervlak? Kies dan voor de hoge FalcoRail overkapping voor etage fietsparkeren

Één aanspreekpunt

Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat alle producten op locatie kan komen monteren. Handig voor u want uw terreininrichting is dan van a tot en met z geregeld via één aanspreekpunt. Neem contact op met Falco voor uw project; bel +31 546 55 44 35 of e-mail info@falco.nl.

Internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn de producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 13 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!