Back to top

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco partner Nationaal Fietscongres 2022

Falco partner Nationaal Fietscongres 2022
Falco partner Nationaal Fietscongres
Bedrijfsnieuws 10 mei 2022

Dit jaar zijn we wederom partner van het Nationaal Fietscongres.

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Al tien jaar lang komen fietsprofessionals uit Nederland en België samen om in een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning de laatste actuele vraagstukken van vandaag en morgen rondom het thema fiets te bespreken. Dit jaar is Gemeente Enschede de gastheer van het Nationaal Fietscongres. We ontmoeten je graag op 1 en 2 juni 2022.

Zoek de grens op!

Het Nationaal Fietscongres zoekt de grens op in 2022. Letterlijk, want we gaan naar Enschede, dus dan is de grens dichtbij. Maar ook figuurlijk verleggen we grenzen. Enschede is altijd in ontwikkeling en nooit klaar. Dat maakt de stad boeiend en bruisend. Ook met de fiets zijn we nog lang niet klaar. De fietswereld innoveert in rap tempo, het fietspad is niet meer gevuld met eenvormige stadsfietsen, maar met een diversiteit aan (elektrische) fietsen in alle soorten en maten. Ook dat fietspad zélf kan grenzen verleggen. Van asfalt tot gerecycled plastic met kruispunten voorzien van slimme technologie zodat je altijd dóór kunt fietsen. Fietsen neemt ook een steeds prominentere plaats in in beleid. Hoe ver kun je gaan met het vooropstellen van de fiets? Zoeken we ook dáár de grens op? Terug naar de stad: Enschede geeft ruimte om jezelf te zijn. Onze stad is een speelveld. Ze daagt je uit haar te ontdekken. Zoek de grens op.

Benieuwd naar onze bijdrage aan het NFC, bemachtig je ticket via www.nationaalfietscongres.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!