Back to top

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco gaat duurzame samenwerking aan met Gebruiktebouwmaterialen.com

Falco gaat duurzame samenwerking aan met Gebruiktebouwmaterialen.com
circulaire economie duurzaam samenwerking
Bedrijfsnieuws 10 feb 2022

In de week van de Circulaire Economie is Falco een duurzame samenwerking aangegaan met Gebruiktebouwmaterialen.com (GBM). GBM is een onderdeel van A.van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode, al 30 jaar dé specialist in duurzaam slopen en het hoogwaardig hergebruiken van materialen.

Waarde behouden

Falco maakt steeds meer stappen om te zorgen dat onze producten een tweede of zelfs derde leven krijgen en niet worden weggegooid. Bij het ontwerp wordt al nagedacht hoe onze producten na gebruik gedemonteerd en opnieuw ingezet kunnen worden. Door de samenwerking met GBM zijn we nog beter in staat om vrijgekomen materialen opnieuw in te zetten en waarde te behouden en creëren. Door officieel partner te worden van GBM zullen onze materialen en producten op het gebied van fietsparkeren, overkappingen en straatmeubilair terugkeren naar onze hoofdvestiging in Vriezenveen waar ze worden opgeknapt en opnieuw op de markt zullen komen als volwaardige producten.

Concrete stappen

Woensdag 9 februari is de eerste partij producten door een Falco vrachtwagen opgehaald. Het betreft onderdelen van een overkapping en afzetpalen. Deze producten en onderdelen worden in Vriezenveen geïnventariseerd en gereinigd en zullen op termijn op onze website en webshop onder circulaire producten verkrijgbaar zijn. Zo kunnen klanten een bewuste circulaire keuze maken. Bijkomend voordeel is dat men een kwalitatief goed product aanschaft tegen een aantrekkelijke prijs!

Duurzame samenwerking

Bij het ophalen van de eerste partij Falco producten hebben Falco’s Circulair Manager John Wermink en GBM’s Circulair Specialist Barthel van Dinther uitgebreid gesproken over de voordelen van de samenwerking en zijn er Twentse lekkernijen overhandigd. Houdt dit gedeelte van onze website in de gaten voor circulaire producten!

 

circulaire economie duurzaam samenwerking
circulaire economie duurzaam samenwerking
circulaire economie duurzaam samenwerking
circulaire economie duurzaam samenwerking
circulaire economie duurzaam samenwerking
circulaire economie duurzaam samenwerking
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!