Back to top

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco aanwezig bij het International Cargo Bike Festival in Amsterdam

Falco aanwezig bij het International Cargo Bike Festival in Amsterdam
Falco aanwezig bij het International Cargo Bike Festival in Amsterdam
Bedrijfsnieuws 28 okt 2022

Op 27, 28 en 29 oktober vindt in de Expo Greater in Amsterdam de 2e edicitie van World of eMobility plaats. Onderdeel van het evenement is het International Cargo Bike Festival (ICBF). Een groot deel van het totale aanbod en lezingenprogramma gaan over de e-bikes en (e)cargo fietsen.

De elektrische cargo bike, ook wel vrachtfiets, transportfiets of bakfiets genoemd, is met een sterke opmars bezig. Deze lichte, elektrische voertuigen zijn namelijk de perfecte vervanging voor zwaardere voertuigen. Ze komen minder obstakels tegen om ergens te komen. Locaties in het centrum zijn veel makkelijker te bereiken. Het gebruik van een e(bak)fiets is gezonder, goedkoper, stiller en schoner.

Falco's International Bicycle Parking Specialist Mark Pruijssen presenteert daar dé oplossing om de vrachtfietsen en cargo bakfietsen veilig in te parkeren. De FalcoCargoBox is een veilige afsluitbare unit en daardoor een ideale oplossing voor plaatsing in woonwijken, bedrijventerreinen, recreatiegebieden en scholen. Behalve voor bakfietsen en vrachtfietsen is deze fietskluis ideaal voor het stallen van alle niet standaard fietsen zoals ligfietsen, tandems, driewielers en bijvoorbeeld fietskarren. Een groot voordeel van de FalcoCargoBox is het uiterlijk van de berging. Het product leent zich door de vlakke plaatstaal perfect om grafische ontwerpen om heen te "wrappen". 

Klik hier voor meer informatie over het International Cargo Bike Festival.

Klik hier voor meer informatie over de FalcoCargoBox.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!