Back to top
Aanvraag documentatie

Service

Home Service Aanvraag documentatie

Aanvraag documentatie

E-news, whitepaper of projectenboek aanvragen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina!

Inspiratie met maatwerk? Vraag het boek Falco in Projects aan!

Falco heeft ruim 15.000 producten en productvarianten in het assortiment. De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Door de aanwezigheid van een eigen afdeling productontwikkeling en eigen productiehallen is het relatief eenvoudig om een prototype te fabriceren, producten op maat te ontwikkelen of om aanpassingen op een bestaand product door te voeren. Al dan niet in nauwe samenwerking met landschapsarchitecten, planologen en gerenommeerde industriele ontwerpbureaus.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is qua maatwerk voor een mooiere buitenwereld? Vraag dan het royale boek Falco in Projects aan. Een kleurrijke verzameling van recent gerealiseerde projecten-op-maat, ontwikkeld en gemaakt in Falco’s eigen productielocatie in Vriezenveen. 

Whitepaper

Nederland is een fietsland bij uitstek. Meer dan een kwart van alle verplaatsingen gaat per fiets en ons land telt meer fietsen dan inwoners.

Falco heeft al ruim vijfenzestig jaar ervaring met het ontwikkelen van fietsparkeersystemen. Deze ervaring levert natuurlijk de nodige kennis en expertise op. Daarom heeft Falco een whitepaper gemaakt om u te helpen bij de aanschaf van een fietsparkeersysteem of fietsenstalling. Falco geeft u met een aantal aandachtspunten in deze whitepaper eerste hulp bij fietsparkeren.

Heeft u plannen om het fietsgebruik te stimuleren en een fietsenstalling aan te schaffen?
Vraag dan nu gratis de whitepaper Fietsparkeren aan zodat u weloverwogen een besluit kunt nemen over welk fietsparkeersysteem het beste bij uw bedrijf, instelling of gemeente past.

E-news

Elke maand rond de 20ste Falco E-news ontvangen in uw mailbox? Falco presenteert hierin haar productnieuws, mooie referentieprojecten, aanbiedingen en meer!

 

Aanvraagformulier

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 35 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!