Back to top

Zes boombanken op groen schoolplein

Home Projecten Zes boombanken op groen schoolplein

Op het schoolplein van de Yuverta middelbare school zijn FalcoFlora boombanken geplaatst, dit draagt zeker bij aan het groene, duurzame karakter van de school. Scholieren kunnen van hun pauze genieten terwijl ze omringd worden door groen.

FalcoFlora boombank

De FalcoFlora onderdelen zijn modulair in te zetten en de variaties zijn talloos. Het is ook mogelijk om zittingen te combineren met stalen gazonranden, zithoeken, armleuningen en tafels. Op de Yuverta school zijn de boombanken geproduceerd met 5 zittingen die bekleed zijn met FSC® gecertificeerd hardhout. Het staal dat zichtbaar is aan de binnenzijde van de boombanken is gepoedercoat in kobalt blauw. 

De boombanken zijn door Falco ontworpen en worden in eigen huis geproduceerd. We beschikken ook over een aantal montage teams die onze producten monteren op locatie. In dit geval hebben medewerkers van Yuverta school de boombanken gemonteerd op de juiste plekken en ook zorg gedragen voor de beplanting in de boombank.

Meer groen in de omgeving

De FalcoFlora serie is ontworpen om meer groen in stedelijke omgevingen te brengen. Wilt u advies over hoe straatmeubilair een rol kan spelen in een groenere omgeving? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs. 

Bent u verantwoordelijk voor een veilig, opgeruimd en groen schoolplein? Naast boombanken hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. Ook zijn onze overkappingen en bergingen perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. O

Bent u bewust bezig met de ecologische foot print van uw school? Vraag onze Circulaire Manager John Wermink naar de mogelijkheden van een circulair product op uw schoolplein! We denken graag met u mee over een nieuwe bestemming voor of het opknappen van uw huidige berging. Ook is het mogelijk om tweedehands elementen toe te passen in uw nieuwe overkapping of uw nieuwe bestelling zo in te richten dat er over 10 jaar geen waarde verloren gaat. We denken graag met u mee (info@falco.nl, +31 546 55 44 35).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!