Back to top

Zes boombanken op groen schoolplein

Home Projecten Zes boombanken op groen schoolplein

Op het schoolplein van de Yuverta middelbare school zijn FalcoFlora boombanken geplaatst, dit draagt zeker bij aan het groene, duurzame karakter van de school. Scholieren kunnen van hun pauze genieten terwijl ze omringd worden door groen.

FalcoFlora boombank

De FalcoFlora onderdelen zijn modulair in te zetten en de variaties zijn talloos. Het is ook mogelijk om zittingen te combineren met stalen gazonranden, zithoeken, armleuningen en tafels. Op de Yuverta school zijn de boombanken geproduceerd met 5 zittingen die bekleed zijn met FSC® gecertificeerd hardhout. Het staal dat zichtbaar is aan de binnenzijde van de boombanken is gepoedercoat in kobalt blauw. 

De boombanken zijn door Falco ontworpen en worden in eigen huis geproduceerd. We beschikken ook over een aantal montage teams die onze producten monteren op locatie. In dit geval hebben medewerkers van Yuverta school de boombanken gemonteerd op de juiste plekken en ook zorg gedragen voor de beplanting in de boombank.

Meer groen in de omgeving

De FalcoFlora serie is ontworpen om meer groen in stedelijke omgevingen te brengen. Wilt u advies over hoe straatmeubilair een rol kan spelen in een groenere omgeving? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs. 

Bent u verantwoordelijk voor een veilig, opgeruimd en groen schoolplein? Naast boombanken hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. Ook zijn onze overkappingen en bergingen perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. O

Bent u bewust bezig met de ecologische foot print van uw school? Vraag onze Circulaire Manager John Wermink naar de mogelijkheden van een circulair product op uw schoolplein! We denken graag met u mee over een nieuwe bestemming voor of het opknappen van uw huidige berging. Ook is het mogelijk om tweedehands elementen toe te passen in uw nieuwe overkapping of uw nieuwe bestelling zo in te richten dat er over 10 jaar geen waarde verloren gaat. We denken graag met u mee (info@falco.nl, +31 546 55 44 35).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!