Back to top

Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum

Home Projecten Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum

Op het buitenterrein van het distributiecentrum van de Aldi zijn verschillende overkappingen met fietsenrekken geplaatst voor 60 fietsen. Om de buitenruimte netjes te houden voor de Aldi medewerkers zijn er ook een afvalbak en peukenpaal op het terrein aanwezig.

FalcoRail overkapping

De FalcoRail is een transparante fietsoverkapping door het dak van polycarbonaat. Deze enkelzijdige overkapping is open; er zijn geen zijwanden. De staaldelen zijn gepoedercoat in een diepzwarte kleur. 

FalcoTel overkappingen

Op het terrein staan ook twee FalcoTel-C overkappingen. Het dak is lichtdoorlatend doordat het dak bestaat uit polyester golfplaten. Deze overkappingen zijn wel voorzien van bekleding, te weten  FSC® gecertificeerd hardhout.De overkappingen hebben een opening aan zowel de voor- als achterkant en worden niet afgesloten met een deur.

Fietsenrekken

Er kunnen 60 fietsen geparkeerd worden in de aanwezige fietsoverkappingen; er gekozen voor het fietsenrek A-11, al jaren het meest toegepaste fietsenrek.

Straatmeubilair

Uit ons assortiment straatmeubilair zijn de FalcoJona afvalbak en de FalcoAsh peukenpaal op het terrein geplaatst.
De afvalbak heeft een binnenbak met een inhoud van 70 liter. De bak en de staanders zijn gepoedercoat in dezelfde diepzwarte kleur als de FalcoRail waar de afvalbak bij in de buurt staat.

Op deze film is duidelijk te zien hoe de Falco producten op het buitenterrein van de Aldi staan.

Falco producten op uw bedrijventerrein

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!