Back to top

Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Home Projecten Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Op het buitenterrein van een groot kantoorpand in Den Haag is een verhoogde fietsoverkapping geplaatst zodat medewerkers die met de fiets naar hun werk gaan, hun fiets veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoPlana fietsoverkapping op maat

Onze overkapping FalcoPlana wordt vaak gebruikt als carport, maar de Plana Feitkan ook rondom bekleed worden en dienst doen als gesloten overkapping. Voor dit project is de vrije hoogte aangepast en hoger dan standaard. Voor de overkapping is FSC® gecertificeerd hardhout gebruikt. De afmetingen van deze overkapping is 750 x 500 cm en de overkapping is voorzien van een enkele deur.

 

Fiets naar je werk!

Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Fietsen naar het werk wordt steeds populairder, de groei van (elektrische) fietsen is enorm.
Uiteraard is het belangrijk dat fietsende medewerkers hun fiets veilig en comfortabel kunnen parkeren. Ons assortiment op het gebied van fietsparkeren is heel groot, onze projectadviseurs denken graag met u mee naar een geschikte oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!