Back to top

Verhoogde fietsoverkapping bekleed met verschillende wandbekledingen

Home Projecten Verhoogde fietsoverkapping bekleed met verschillende wandbekledingen

Op het buitenterrein van het Van der Valk hotel in Breukelen is een verhoogde fietsenstalling met daarin etagerekken geplaatst. De fietsoverkapping is bekleed met verschillende materialen; namelijk hout en traliepaneel.

Verhoogde FalcoLok 600

De populaire fietsoverkapping FalcoLok is gekozen, deze fietsenstalling is verkrijgbaar in verschillende formaten en ook m.b.t. de wandbekleding is veel keuze. Het Van der Valk hotel heeft een op maat gemaakte stalling laten maken. De breedte van de overkapping is ruim 6 meter en de diepte 12 meter. De hoogte is met bijna 3 meter hoger dan de standaard hoogte zodat er in de fietsenstalling een etagerek geplaatst kon worden.

De wand is deels bekleed met horizontale FSC® hardhouten latten en deels met traliepaneel. Deze materialen zijn op stalen frames bevestigd. De overkapping is op stelcon gemonteerd.

De overkapping is voorzien van twee deuren die centraal geplaatst zijn.

Compact fietsparkeersysteem FalcoLevel Premium+

In de overkapping zijn 6 etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst met 8 plaatsen en er zijn 6 etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst met 10 plaatsen.Door gebruik gte maken van etage fietsenrekken kunnen er twee keer zoveel fietsen geparkeerd worden op een oppervlak.

Op maat & alles onder 1 dak

Naast ons ruime assortiment met standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden via ia +31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!