Back to top

Uitbreiding fietsparkeer capaciteit bij zorgcomplex

Home Projecten Uitbreiding fietsparkeer capaciteit bij zorgcomplex

De fietsparkeermogelijkheden bij woonzorgcentrum De Eeshof in Tubbergen zijn uitgebreid met een nieuwe overkapping en de bestaande overkapping is uitgebreid. Hierdoor kunnen er meer fietsen en scootmobiels gestald worden.

Uitbreiding bestaande overkapping

In augustus 2020 is er een FalcoLok 500 geplaatst op het buitenterrein van zorgcentrum De Eeshof. De overkapping is 5 x 2 meter groot en is voorzien van 2 deuren. 
De FalcoLok is een zeer flexibele overkapping, bestaand uit een stalen constructie en bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. Dit kan ook als blijkt dat de bestaande overkapping te krap is. In maart 2022 is de overkapping in Tubbergen uitgebreid; aan de linkerkant is een vak van 2,5 x 2 meter toegevoegd. Dit extra vak is voorzien van een deur, en het dak, dat gemaakt is van aluzinc profielplaten heeft een anti-condensvilt aan een zijde. Deze extra optie wordt vaker toegepast bj overkappingen waar scootmobiels in geparkeerd worden. 

Plaatsing nieuwe overkapping

De nieuwe overkapping die geplaatst is op het buitenterrein van de Eeshof naast de bestaande overkapping is bestemd om fietsen en scootmobiels in te parkeren en als extra berging. Deze nieuwe overkapping heeft maar liefst een breedte van 10 meter en is onderverdeeld in drie compartimenten. Het middels gedeelte van de overkapping is open, zonder voorwand. De buitenste delen zijn afsluitbaar middels een deur. De deur voor het gedeelte waar de scootmobiels geparkeerd kunnen worden is extra breed en voorzien van een deurdranger met elektrische dagschootontgrendelaar.

Scootmobiel overkappingen

Het aantal overkappingen dat we dit jaar hebben geplaatst speciaal voor scootmobiels, is sterk gestegen. Elke scootmobiel overkapping kan op maat worden gemaakt. Basis is de populaire FalcoLok overkapping. Aan de hand van de wensen van de klant wordt er een berging op maat gemaakt. Hoeveel scootmobiels moeten er veilig en droog worden gestald? Is er ruimte voor 1 grote opstelling of dienen er meerdere opstellingen gemaakt te worden? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een FalcoLok 500 of FalcoLok 600 met een extra brede deur. Deze overkappingen zijn uitermate geschikt als berging voor scootmobiels

Buitenterrein zorginstelling inrichten

Falco verzorgt de terreininrichting voor scholen, openbare ruimtes, bedrijven en ook regelmatig voor zorginstellingen. Of u nou op zoek bent naar een overkapping, fietsparkeersysteem, verkeersvoorziening of straatmeubilair; Falco heeft het in het assortiment. Wenst u iets anders, dan is het voor ons relatief eenvoudig om een product op maat te ontwerpen en te produceren. We beschikken over een eigen ontwerpafdeling en moderne productiefaciliteiten om specials te ontwikkelen en te produceren.
Bekijk ons Pinterest bord "Buitenterrein zorginstelling inrichten" om projecten te bekijken die zijn uitgevoerd bij zorginstellingen. Onze projectadviseurs komen graag op locatie en denken graag mee over mogelijke oplossingen. Bel +31 546 55 44 35 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!