Back to top

Transparante fietsoverkappingen bij woonzorgcentra

Home Projecten Transparante fietsoverkappingen bij woonzorgcentra

Bij verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten zijn transparante fietsoverkappingen geplaatst. Op sommige locaties zijn ook fietsaanleunbeugels geleverd, bij zorgcentrum Tiekerhook zijn de bestaande aanleunbeugels opnieuw gebruikt.

Fietsoverkapping FalcoQuarter

De FalcoQuarter is een transparante fietsoverkapping voor het stallen van fietsen. Het grote voordeel van de FalcoQuarter fietsoverkapping is de ruime binnenmaat en dat de diepte daardoor volledig bruikbaar is. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de FalcoQuarter is polycarbonaat. Door dit transparante materiaal is er goed zicht te houden wat er in de overkapping gebeurd.  Polycarbonaat is ook solide, namelijk wel 250 keer sterker dan glas.

Fietsaanleunbeugels FalcoLean

Bij Woonzorgcentrum Gerardus Majella zijn er vier fietsaanleunbeugels FalcoLean geplaatst. Deze fietsnietjes hebben een breedte en een hoogte van 90cm en zijn niet voorzien van een tussenbuis.

De bestaande aanleunbeugels die opnieuw zijn gebruikt, zijn eerder ook geproduceerd en geleverd door Falco.

Buitenterrein zorginstelling inrichten

Falco verzorgt de terreininrichting voor scholen, openbare ruimtes, bedrijven en ook regelmatig voor zorginstellingen. Of u nou op zoek bent naar een overkapping, fietsparkeersysteem, verkeersvoorziening of straatmeubilair; Falco heeft het in het assortiment. Wenst u iets anders, dan is het voor ons relatief eenvoudig om een product op maat te ontwerpen en te produceren. We beschikken over een eigen ontwerpafdeling en moderne productiefaciliteiten om specials te ontwikkelen en te produceren.
Bekijk ons Pinterest bord "Buitenterrein zorginstelling inrichten" om projecten te bekijken die zijn uitgevoerd bij zorginstellingen. Onze projectadviseurs komen graag op locatie en denken graag mee over mogelijke oplossingen. Bel +31 546 55 44 35 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!