Back to top

Straatmeubilair in winkelcentrum

Home Projecten Straatmeubilair in winkelcentrum

Winkelcentrum Kostverlorenhof is een deels overdekt winkelcentrum in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras/Kostverloren. De BIZ eigenaren vereniging hebben in het kader van een streetbranding project om de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum te vergroten verschillende producten straatmeubilair van Falco geplaatst op diverse plekken in het winkelcentrum.

Plantenbak FalcoTabula

 In het winkelcentrum zijn 4 stalen plantenbakken FalcoTabula geplaatst om meer groen in het winkelgebied te brengen. De stijlvolle plantenbak bestaat uit een stalen framewerk en is afgewerkt met hardhouten elementen van FSC® gecertificeerd hardhout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Zitbanken FalcoGlory

In totaal zijn er 6 zitbanken FalcoGlory waar het winkelend bezoek op kan uitrusten. De banken zijn speels neergezet in combinatie met de plantenbakken. De banken komen uit de FalcoGlory serie en kenmerken zich door het robuuste uiterlijk. Evenals de plantenbakken bestaan de banken uit staal en FSC® gecertificeerd hardhout.Ook het staal van de banken is gepoedercoat, in dezelfde kleur als de kleur waarin de plantenbakken gepoedercoat zijn. Zowel de productie als het poedercoaten van de producten gebeurd in onze fabriek in Vriezenveen.

Advies projectadviseur

Falco heeft in de loop der jaren verschillende winkelcentra ingericht met Falco straatmeubilair:

Advies over welk straatmeubilair bij jullie in het (winkel)centrum past? Onze projectadviseurs denken graag met u mee! Door onze eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om producten op maat te maken, helemaal naar de smaak van de klant.

Bel +31 546 55 44 35, e-mail naar verkoop@falco.nl of neem een kijkje op onze Pinterest pagina bij het bord Publieke Ruimte inrichten.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!