Back to top

Speciale fietsenrekken voor kratfietsen op het schoolplein

Home Projecten Speciale fietsenrekken voor kratfietsen op het schoolplein

De kratfietsen zijn nog steeds erg populair onder scholieren. Ons speciale fietsenrek FalcoCrate is perfect om kratfietsen in te parkeren. Bij het Mendel College in Haarlem is de fietsparkeercapaciteit uitgebreid met extra FalcoCrate fietsenrekken. Op het schoolplein stond al een fietsoverkapping en een aantal FalcoCrate fietsenrekken.

FalcoCrate verschillende opstellingen

Door een uitbreiding van het Mendel College met extra lokalen en meer leerlingen was er behoefte aan meer fietsenrekken. Op het schoolplein stonden al een groot aantal FalcoCrate fietsenrekken. Destijds is er weloverwogen gekozen voor de FalcoCrate; na overleg met 1 van onze projectadviseurs heeft er een testrek een paar weken op het plein gestaan om te onderzoeken of dit inderdaad het juiste fietsenrek was.In de zomervakantie van 2017 zijn toen 90 fietsplaatsen gerealiseerd door Falco met FalcoCrate fietsenrekken. Onlangs is dit aantal fietsplaatsen dus vermeerderd met 68. De ervaring leerde dat FalcoCrate een goed fietsenrek is voor de vele kratfietsen die geparkeerd moeten worden door de scholieren. Het fietsenrek is verkrijgbaar in verschillende varianten; met verschillende aantal plaatsen en reklengtes. De h.o.h. van de FalcoCrate is 45 cm, dit zorgt voor genoeg ruimte voor de bredere kratfiets.

Inrichting (school)plein

De FalcoCrate wordt niet alleen ingezet op het schoolplein zoals bij het Montaigne Lyceum, ook dienstfietsen met een krat kunnen goed geparkeerd worden in de FalcoCrate.

Meer projecten nodig? kijk op Pinterest op het Bord Schoolterrein inrichten!

Vragen of meer informatie? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!