Back to top

Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Home Projecten Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Reizigers kunnen hun fietsen veilig en overdekt parkeren op het Finse station Mäntsälä onder een groot aantal fietsoverkappingen FalcoHoth. Voor het treinstation zijn drie dubbelzijdige en twee enkelzijdige FalcoHoth overkappingen geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels. De FalcoHoth is door ons ontwerpteam in Vriezenveen speicaal ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen. Vooral voor onze partners in Scandinavië is dit relevant.  De gehele stalen constructie, zoals de staanders en de dwarsliggers, is uitgevoerd met zwaardere materialen dan voor standaard overkappingen. Er is capaciteit voor veel fietsen, ook voor deelfietsen. De overkappingen zijn voorzien van LED verlichting, zodat ook in het donker reizigers zich veilig voelen.

Voor wie gecharmeerd is van het prachtige ontwerp van de FalcoHoth, bieden we in Nederland en België een aantrekkelijk alternatief: de FalcoAndo. Deze overkapping heeft dezelfde stijlvolle uitstraling als de FalcoHoth, maar maakt gebruik van lichtere materialen, geschikt voor gebieden met minder zware sneeuwbelasting.

Onze adviseurs denken graag met u mee voor de perfecte overkapping op uw buitenterrein! Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in  of bel naar 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!