Back to top

Scootmobiel overkapping voor woonzorgcentrum

Home Projecten Scootmobiel overkapping voor woonzorgcentrum

In opdracht van bouwbedrijf Steggink heeft Falco een scootmobiel overkapping geplaatst bij woonzorgcentrum De Polbeek in Zutphen. De overkapping is voorzien van een automatische deuropener, zodat bewoners eenvoudig naar binnen kunnen om hun scootmobiel te plaatsen.

Scootmobiel berging

Deze overkapping is een op maat gemaakte FalcoLok 600. In het dak is een uitsparing gemaakt wegens een kolom. De overkapping is bekleed met FSC®-gecertificeerd hout en centraal in het midden van de korte zijde is een deur geplaatst. De deur is automatisch te openen d.m.v. een slimme, sterke elektromechanisch draaideurautomaat. De tekenaars van onze afdeling Technisch Bureau hebben ervoor gezorgd dat onze monteurs de berging ter plekke goed konden monteren, rekening houdend met de kolom. 

Circulaire overkapping

Bij het woonzorgcentrum stond nog een oude overkapping die door onze monteurs is gedemonteerd en meegenomen naar Vriezenveen. Nadat alle onderdelen indien nodig gerefurbished zijn, kan deze overkapping op een andere locatie nog een heel aantal jaren mee! Interesse in een circulaire overkapping? Onze circulair manager John Wermink vertelt u graag meer over de mogeljkheden.

Advies op maat

Onze overkappingen worden regelmatig ingezet als scootmobiel overkapping bij woonzorg centra.Ook onze straatmeubilair producten worden regelmatig geplaatst bij zorginstellingen. 

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

Ook bezig met het inrichten van een buitenruimte? Falco's productadviseurs staan klaar om u telefonisch ( (0546) 55 44 44) of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij u graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe. Om u ook online optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u voor meer informatie over onze producten en nieuws,  Falco E-News aanvragen. U ontvangt dan bovendien een heerlijke Falco alco Tony's Chocolonely reep! 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!