Back to top

Relaxen op het Cultuurplein in Hellevoetsluis

Home Projecten Relaxen op het Cultuurplein in Hellevoetsluis

Met de herinrichting van het historisch centrum in Hellevoetsluis is het Cultuurplein een levendig en groen verblijfsgebied geworden. Het nieuwe plein kreeg veel bomen en een speelse indeling met beplantingsvakken. Een aantal zitplekken mocht ook niet ontbreken. In opdracht van Van Doorn Geldermalsen leverde Falco een tweetal modellen FalcoRelax banken. Het ontwerp van het plein is gedaan door Copijn, een unieke organisatie waar landschapsarchitecten, boomspecialisten en hoveniers samen komen onder één dak. 

FalcoRelax

Zoals de naam FalcoRelax al aangeeft, is deze bank uitermate geschikt om op te relaxen, helemaal in de rustieke omgeving van de kerk. Er zijn vijf enkelzijdige banken geplaatst en zes dubbelzjidige FalcoRelax bankenDe FalcoRelax is in samenwerking met ipv Delft ontworpen en wordt geproduceerd door Falco. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 9011 en het zitgedeelte en ruggedeelte is van hardhout. 

Inspiratie

Bekijk op Pinterest onze borden “buitenterrein woningbouw” en “publieke ruimte inrichten” voor meer projecten in de openbare ruimte! Onze projectadviseurs staan u ook graag te woord (+31 546 55 44 35 of info@falco.nl.

Projectmatig 

Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie in Vriezenveen en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing. Met de service en onze garantie van 24 maanden kunt u altijd bij Falco terecht, naast zitbanken en afvalbakken, voor uw gehele buiteninrichting

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!