Back to top

Plantenbakken als groene wegafzetting

Home Projecten Plantenbakken als groene wegafzetting

De Stichting Deltares heeft vier plantenbakken geplaatst op het buitenterrein van het pand. De FalcoLinea plantenbakken worden gebruikt om de weg af te sluiten voor auto’s.

Plantenbakken als verkeersvoorziening

De FalcoLinea plantenbak is onderdeel van de serie straatmeubilair FalcoLinea. Het hout is FSC®-gecertificeerd hardhout, net als al het straatmeubilair uit eigen productie van Falco en staat garant voor een verantwoorde en duurzame winning van het hout. Ook de stalen delen zijn duurzaam door de lange levensduur van staal en het feit dat dit materiaal 100% te recyclen is. De binnenbak van de plantenbak is gemaakt van sendzimir verzinkt staal.

 De zijplaten van de plantenbakken zijn gepoedercoat in een blauwgrijze kleur. De kopplaten van de binnenbak zijn in een grijze kleur gepoedercoat.

Ook op zoek naar een kleurrijke manier om de weg te af te zetten? Of wilt u meer groen in de straat? Vraag onze projectadviseurs naar ons assortiment plantenbakken; bel naar +31 546 55 44 35 of vul het contact formulier in.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!