Back to top

Picknicksets op schoolplein

Home Projecten Picknicksets op schoolplein

Op het schoolplein van het Erasmus College in Almelo staan negen FalcoBloc picknicksets waar scholieren hun pauze kunnen doorbrengen.

FalcoBloc picknickset

Onze FalcoBloc serie straatmeubilair komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. 

Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt worden, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De staaldelen zijn thermisch verzinkt en kunnen gepoedercoat worden, er is dan keuze uit ruim 190 kleuren. Voor de tafel zijn vijf houten delen gebruikt en per zitgedeelte twee houten delen. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC®-gecertificeerd hout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels onderstaand logo. Falco is al sinds de start betrokken bij FSC® en in het bezit van het FSC certificaat sinds 1997. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221

Schoolplein inrichten

Ons assortiment bestaat uit veel producten waarmee een (school)plein ingericht kan worden, zoals tafels, afvalbakken, fietsenrekken, bergingen en fietsoverkappingen.

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!