Back to top

Picknicksets op buitenterrein kantoorgebouw

Home Projecten Picknicksets op buitenterrein kantoorgebouw

Medewerkers die werkzaam zijn in het hoogwaardige kantoorgebouw “Rijnstede" in Arnhem kunnen pauzeren op Falco straatmeubilair. In totaal zijn er 18 FalcoLinea picknicksets en drie FalcoLinea zitbanken geplaatst op de binnenplaats van het kantoorpand.

FalcoLinea picknicksets

Een mooie lijn conform de FalcoLinea- serie maakt dat deze picknicktafel een mooie aanwinst is voor de buitenruimte. Met deze duurzame picknicktafel wordt buiten eten en drinken met collega's of zakenrelaties nog aangenamer!  De kenmerkende lijn uit de Linea-serie komt hier terug en het lijkt alsof de picknicktafel vanuit de grond omhoog komt. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in ruim 190 RAL-kleuren. Bekijk de kleuropties onder de button RAL - Kleuren rechts in het gele vlak. Deze klant heeft gekozen om de stalen delen van 16 picknicksets in grijs te laten poedercoaten en de stalen delen van de overige 2 sets in wit te laten poedercoaten.

FalcoLinea buitenbank

De drie buitenbanken zijn ook uit de FalcoLinea serie en zijn voorzien van een rugleuning.

FSC® hout

Het hardhout dat gebruikt is voor deze straatmeubilair producten is FSC® gecertificeerd. FSC® is een onafhankelijke organisatie opgericht door internationale milieu-ontwikkelingsorganisaties in samenwerking met bedrijven en lokale bevolkingsgroepen om tot een verantwoord bosbeheer te komen. FSC® stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering en het sociaal en ecologisch beleid. De certificering geeft afnemers de zekerheid dat het hout gewonnen is middels verantwoord bosbeheer.

Voor een mooiere buitenwereld met verantwoord hout. 

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse straatmeubilair producten, maar ook met overkappingen, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!