Back to top

Picknicksets met anti graffiti coating op terrein Technische Universiteit Delft

Home Projecten Picknicksets met anti graffiti coating op terrein Technische Universiteit Delft

De TU Delft vindt een campus waar je prettig kunt studeren, werken, onderzoeken en verblijven erg belangrijk. In het kader van de herinrichting van het Stevingebied zijn er maar liefst 35 picknicksets FalcoBloc geplaatst. Het straatmeubilair is voorzien van een anti graffiti coating. Deze coating kan helaas niet voorkomen dat er graffiti gespoten wordt op de buitenbanken, maar de coating zorgt er wel voor dat de verf zich niet goed hecht en daardoor is het makkelijk schoon te maken. Zo kan het straatmeubilair jaren mee; wel zo duurzaam!

Picknickset FalcoBloc

De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Van deze serie straatmeubilair zijn  banken, een hocker, tafel en een picknickset. 

In deze picknicktafel is alleen maar FSC®-gecertificeerd hout gebruikt. Voor de tafel zijn vijf houten delen gebruikt en per zitgedeelte twee houten delen. 

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar voor de FalcoBloc picknicktafels; met strip of als vrijstaande opstelling. Op het buitenterrein van de TU zijn de picknicktafels voorzien van een strip voor montage op beton.

Falco producten voor schoolpleinen

Ons assortiment bestaat uit veel producten waarmee een (school)plein ingericht kan worden, zoals tafels, afvalbakken, fietsenrekken, bergingen en fietsoverkappingen. Onze producten zijn zowel te vinden op lagere scholen als op midelbare scholen, hogescholen en universiteiten.

Ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten wordt door veel mensen bekeken om inspiratie op te doen voor de inrichting van een schoolterrein met buitenbanken, afvalbakken,  fietsoverkappingen, fietsenrekken en nog veel meer straatmeubilair. 

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van projecten die we uitvoeren voor scholen? Schrijf u hier in voor onze e-news en ontvang een reep Falco Tony's Chocolonely reep! 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!