Back to top

Overkappingen voor golfkarretjes bij Golfclub in Wierden

Home Projecten Overkappingen voor golfkarretjes bij Golfclub in Wierden

Onze overkappingen worden vaak ingezet als fietsoverkappingen, maar uiteraard kunnen er ook andere materialen onder onze overkappingen worden gestald. Zoals containers en scootmobiels. Op het buitenterrein van de Golfclub De Koepel in Wierden zijn drie overkappingen geplaatst door onze monteurs die worden gebruikt om golfkarretjes onder te parkeren. Tevens kunnen golfers hier ook hun fietsen droog stallen.

Overkappingen uit de serie FalcoTel

In totaal zijn er drie overkappingen uit de serie FalcoTel geplaatst. Twee van de overkappingen zijn uit de enkelzijdige FalcoTel-E serie en de overkapping die in het midden staat is de FalcoTel-D, een dubbelzijdige overkapping.
De FalcoTel overkappigen zijn vooral populair doordat er geen kolommen zijn aan de voorzijde. Groot voordeel hiervan is dat fietsenrekken onbeperkt kunnen worden doorgekoppeld en dat bij de stalling van de handicarts er geen rekening gehouden hoeft te worden met kolommen die in de weg staan. Door de plaatsing en opstelling van de overkappingen is er een mooi terrein afgebakend zodat de buitenruimte rondom de golfclub zeer netjes en orderlijk oogt.

De wandbekleding van deze overkappingen bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhout. Voor deze serie overkappingen zijn er veel opties mogelijk om de wanden te bekleden, zoas traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. 

Alles in eigen huis

Van ontwerp tot productie en ook de montage; Falco heeft alle disciplines in huis en alles onder één dak. Dit heeft in deze tijd zeker voordelen op het gebied van levering. Geïnteresseerd in advies? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via +31 546 55 44 35 of email naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!