Back to top

Overkappingen met schuifdeur

Home Projecten Overkappingen met schuifdeur

Sabhal Mòr Ostaig (onderdeel van de universiteit) is gevestigd op het schiereiland Sleat in het zuiden van het Schotse eiland Skye. Op het buitenterrein zijn twee fietsoverkappingen geplaatst waar per fietsenstalling 10 fietsen in geparkeerd kunnen worden. De overkappingen zijn voorzien van een schuifdeur.

FalcoZan fietsoverkapping

De FalcoZan overkappingen zijn solide en duurzame overkappingen door de stabiele en sterke constructie. Voor de wandbekleding zijn er veel mogelijkheden, open latwerk wordt het meest toegepast, zo ook voor dit project. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. De stalen delen zijn gepoedercoat in een blauwe kleur.

Door de schuifdeur is de overkapping goed toegankelijk en kunnen de fietsen goed in de stalling worden gezet.

Fietsenrek FalcoToaster

In de overkappingen kunnen de fietsen geparkeerd worden in de FalcoToaster.

 De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Advies over fietsparkeren

Op zoek naar een fietsoverkapping en geschikte fietsenrekken? Onze projectadviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. De oplossing kan zijn een product in ons standaard assortiment, maar het is door onze eigen moderne productie faciliteiten en eigen ontwerp team ook mogelijk om een product op maat te maken.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!