Back to top

Overkapping op maat met gedeeltelijk dichte zijwand voor Zeister Vrije School

Home Projecten Overkapping op maat met gedeeltelijk dichte zijwand voor Zeister Vrije School

De Zeister Vrije School heeft voor de uitbreiding van de fietsenstalling wederom gekozen voor een Falco fietsoverkapping. Deze overkapping is op maat gemaakt en aan de zijkant voor de helft open.

FalcoLok fietsoverkapping

De FalcoLok overkappingen is 1 van onze populairste overkappingen. De afmetingen zijn 400 x 250 cm. Het bijzondere aan deze overkapping is dat 1 zijwand geheel dicht is en de andere zijwand is voor een deel dicht. Hier is voor gekozen om vanaf het schoolplein sociale controle te houden en om lichtinval te realiseren. Door onze eigen ontwerpafdeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om aanpassingen te doen op standaard producten of om een totaal nieuw product te ontwerpen.

EN-1090

Al onze overkappingen voldoen aan de verplichte norm EN-1090. EN-1090 waarborgt veiligheid, belasting en kwaliteit van de staalsoort.

Overkapping als buitenlokaal

Eerder is er op het buitenterrein van de Zeister Vrije School een Falco overkapping geplaatst die dienst doet als buitenlokaal.

In gesprek met 1 van onze projectadviseurs? Zij voorzien u graag van advies, op locatie is mogelijk. Neem contact op via info@falco.nl of bel naar (+31 546 55 44 35. Op onze Pinterest pagina zijn op het bord “Schoolterrein inrichten” projecten te zien die we voor verschillende scholen hebben uitgevoerd.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!