Back to top

Overkapping met transparante luifel

Home Projecten Overkapping met transparante luifel

Bij een vestiging van een grote supermarkt keten is een overkapping geplaatst met een transparante luifel aan de voorzijde. 

FalcoZan overkapping met luifel

Er is gekozen voor een FalcoZan overkapping. De overkapping is geplaatst tegen een gebouw, dus er is geen achterwand nodig. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. In dit geval is FSC® gecertificeerd hardhouten latten toegepast. Aan de voorzijde is een luifel geplaatst van transparante dakplaten. De luifel is 500 cm breed en 100 cm diep. Falco heeft een aantal luifels in het assortiment, de luifel voor deze klant is op maat gemaakt naar wens van de klant.

 Advies overkappingen

 Falco produceert, levert en monteert dus niet alleen standaard overkappingen, maar ook  specials! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via +31 546 55 44 35 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!