Back to top

Overkapping bestaand uit twee compartimenten

Home Projecten Overkapping bestaand uit twee compartimenten

 Bij een bedrijf in Varsseveld is een grote overkapping geplaatst, bestaand uit twee compartimenten en een open gedeelte aan de voorzijde. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand.

Fietsoverkapping FalcoLok

De overkapping is op maat gemaakt, van het model FalcoLok en heeft afmetingen van 10 bij 6 meter. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand. De  tussenwand tussen de twee compartimenten is ook gemaakt van aluzinc damwand. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De stalen boei en de bekleding zijn gepoedercoat in RAL 7021. In de overkapping zijn twee deuren geplaatst; een enkele deur en een dubbele draaideur.

De voorzijde is deels niet voorzien van een wand en wel overdekt. De ruimte wordt gebruikt als pauzeruimte.

Fietsenrekken met oplaadpunten

In een deel van de overkapping zijn fietsenrekken FalcoSound geplaatst om 26 fietsen te parkeren. Er zijn tevens  vier fietsenrekken met oplaadpunten geplaatst.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!