Back to top

Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Home Projecten Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Medewerkers van Verbo kunnen van hun pauze genieten in een op maat gemaakte overkapping. De overkapping is bekleed met hout en glas en in de overkapping is een buitenbank geplaatst.

Overkapping als rokersruimte

Vanaf 1 januari 2022 mogen bedrijven geen rookruimte meer hebben. Het gaat in dit geval om afsluitbare rookruimtes in ruimten, gebouwen en inrichtingen waar werknemers hun werkzaamheden verrichten of plegen te verrichten.  Een werkgever kan wel besluiten om bijvoorbeeld een overkapping of een abri op het bedrijfsterrein beschikbaar te stellen voor rokers. 

Verbo heeft gekozen voor een op maat gemaakte overkapping als rokersoverkapping. Deze overrkapping is afgeleid van de FalcoLok. Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De afwatering wordt geregeld via stalen afvoeren. De twee korte zijdes van de overkapping zijn bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhout. De achterwand is voorzien van veiligheidsglas.

Buitenbank op maat

In de overkapping is een FalcoPrestige geplaatst. Deze buitenbank is niet de standaard FalcoPrestige, deze bank heeft drie dichte, stalen banksteunen. De zitdelen zijn van FSC®-gecertificeerd hardhout. De zitdelen zijn gepoedercoat in een blawe kleur.

Overkappingen op bedrijventerrein

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping of rokersruimte voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!