Back to top

Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Home Projecten Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Medewerkers van Verbo kunnen van hun pauze genieten in een op maat gemaakte overkapping. De overkapping is bekleed met hout en glas en in de overkapping is een buitenbank geplaatst.

Overkapping als rokersruimte

Vanaf 1 januari 2022 mogen bedrijven geen rookruimte meer hebben. Het gaat in dit geval om afsluitbare rookruimtes in ruimten, gebouwen en inrichtingen waar werknemers hun werkzaamheden verrichten of plegen te verrichten.  Een werkgever kan wel besluiten om bijvoorbeeld een overkapping of een abri op het bedrijfsterrein beschikbaar te stellen voor rokers. 

Verbo heeft gekozen voor een op maat gemaakte overkapping als rokersoverkapping. Deze overrkapping is afgeleid van de FalcoLok. Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De afwatering wordt geregeld via stalen afvoeren. De twee korte zijdes van de overkapping zijn bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhout. De achterwand is voorzien van veiligheidsglas.

Buitenbank op maat

In de overkapping is een FalcoPrestige geplaatst. Deze buitenbank is niet de standaard FalcoPrestige, deze bank heeft drie dichte, stalen banksteunen. De zitdelen zijn van FSC®-gecertificeerd hardhout. De zitdelen zijn gepoedercoat in een blawe kleur.

Overkappingen op bedrijventerrein

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping of rokersruimte voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!