Back to top

Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Home Projecten Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Het Statendaalderplein (project Centrumplein) is opgeknapt. Het plein bij winkelcentrum Winkelhof is eigentijdser, veiliger, groener en levendiger geworden. Falco heeft vijf zitbanken en vier ronde bankelementen geplaatst op het plein.

Zitbank FalcoGlory

Op het plein zijn vijf FalcoGlory enkelzijdige buitenbanken met rugdeel geplaatst. Deze robuuste buitenbank is gemaakt van stalen banksteunen en de zit- en rugdelen bestaan uit FSC® gecertificeerde hardhouten balken. De onbehandelde hardhouten delen van de FalcoGlory serie zijn onderhoudsvrij.

 

FalcoSinus bankelement

Met de FalcoSinus bankelementen kunnen unieke opstellingen gemaakt worden. Perfect voor winkelcentra, maar ook voor schoolpleinen en andere buitenterreinen. In Leiderdorp zijn 4  ronde bankelementen met de rug aan de binnenzijde geplaatst rondom een grote boom. De staaldelen zijn gepoedercoat in RAL 7016. Ook bij deze bank zijn de rug- en zitdelen van FSC® gecertificeerd hardhout.

Inrichting openbare ruimte

Falco heeft een ruim assortiment straatmeubilair om de openbare ruimte in te richten, naast buitenbanken ook afvalbakken, stoelen, plantenbakken en boomroosters. Op ons Pinterest bord " Publieke ruimte inrichten" zijn voorbeelden te zien van projecten waarbij Falco de openbare inrichting heeft verzorgd.

Vragen of meer informatie over de inrichting van een plein? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via het contactformulier op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!