Back to top

Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Home Projecten Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Het Statendaalderplein (project Centrumplein) is opgeknapt. Het plein bij winkelcentrum Winkelhof is eigentijdser, veiliger, groener en levendiger geworden. Falco heeft vijf zitbanken en vier ronde bankelementen geplaatst op het plein.

Zitbank FalcoGlory

Op het plein zijn vijf FalcoGlory enkelzijdige buitenbanken met rugdeel geplaatst. Deze robuuste buitenbank is gemaakt van stalen banksteunen en de zit- en rugdelen bestaan uit FSC® gecertificeerde hardhouten balken. De onbehandelde hardhouten delen van de FalcoGlory serie zijn onderhoudsvrij.

 

FalcoSinus bankelement

Met de FalcoSinus bankelementen kunnen unieke opstellingen gemaakt worden. Perfect voor winkelcentra, maar ook voor schoolpleinen en andere buitenterreinen. In Leiderdorp zijn 4  ronde bankelementen met de rug aan de binnenzijde geplaatst rondom een grote boom. De staaldelen zijn gepoedercoat in RAL 7016. Ook bij deze bank zijn de rug- en zitdelen van FSC® gecertificeerd hardhout.

Inrichting openbare ruimte

Falco heeft een ruim assortiment straatmeubilair om de openbare ruimte in te richten, naast buitenbanken ook afvalbakken, stoelen, plantenbakken en boomroosters. Op ons Pinterest bord " Publieke ruimte inrichten" zijn voorbeelden te zien van projecten waarbij Falco de openbare inrichting heeft verzorgd.

Vragen of meer informatie over de inrichting van een plein? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via het contactformulier op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!