Back to top

Op maat gemaakt straatmeubilair; bank, afvalbak en plantenbak in 1!

Home Projecten Op maat gemaakt straatmeubilair; bank, afvalbak en plantenbak in 1!

EuroParcs Het Amsterdamse Bos is een vakantiepark aan de rand van het Amsterdamse Bos, waar je ook kan kamperen. Voor de twee sanitaire gebouwen was men op zoek naar een combinatie van zitbank, afvalbak en plantenbak in 1 product. Aan de hand van de wensen van EuroParcs is een rendering gemaakt zodat duidelijk was wat de klant kon verwachten. Vevolgens zijn de op maat gemaakte product bij ons in de fabriek geproduceerd. De volgende onderdelen vormen het nieuwe straatmeubilair product:

  • Afvalbak FalcoBloc ten behoeve van afvalscheiding. De afvalbak is voorzien van twee compartimenten met elk een eigen deur, eigen inworpopening met klep voorzien van hendel. Een klep is gepoedercoat in een blauwe kleur en de andere in een oranje kleur. Er zijn twee logo's geplaatst op ingelaste staalplaat. De afvalbak is bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout en de binnenbakken zijn van staal en sendzimir verzinkt. Elke bak heeft een inhoud van 60 liter. 
  • Plantenbak FalcoBloc. De plantenbak is ook voorzien van het logo van EuroParcs. De bekleding van de plantenbak is FSC® gecertificeerd hardhout.
  • Tussen de afvalbak en de plantenbak is een 2 delige bank met tussensteun zonder rug geplaatst. De bankzitting bestaat uit 3 planken FSC® gecertificeerd hardhout. Alle staaldelen zijn in een zwarte kleur gepoedercoat.

Specials 

Naast ons ruime assortiment met standaard bankenafvalbakkenplantenbakkenasbakkenstoelen en hockerspicknicksets- en tafelszitelementenboombescherming en boomroosters is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!