Back to top

Ondergrondse fietsparkeergarage voor duurzaam appartementencomplex in Amsterdam

Home Projecten Ondergrondse fietsparkeergarage voor duurzaam appartementencomplex in Amsterdam

Het Sluishuis in het Amsterdamse Ijburg is een iconisch gebouw dat opvalt door de ligging in het water. Het biedt plaats aan 442 woningen, een openbare groene daktuin, vogel- en recreatie eilanden, aanlegsteigers en horeca. De ondergrondse parkeergarage van twee verdiepingen onder het waterniveau is ingericht met Falco (etage) fietsenrekken. In totaal kunnen er 1350  fietsen geparkeerd worden in de fietsenstalling.

Compact fietsparkeren

Als er 1350 stallingsplaatsen moeten worden gerealiseerd, is het belangrijk dat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Onze tekenaars tekenen de ruimte in met de gewenste fietsenrekken en proberen zo veel mogelijk plekken te realiseren. Een groot aantal van de fietsenrekken is het etagerek FalcoLevel Eco. Door dubbellaags fietsparkeren kunnen er twee keer zo veel fietsen geparkeerd worden.

Naast de etagerekken zijn er FalcoSound fietsenrekken geplaatst in de ondergrondse parkeergarage.

Hulp bij fietsparkeren

Naast de fietsenrekken heeft Falco ook 5 witte borden geleverd met een gebruiksinstructie voor de etagerekken.

Ook zijn er kunststof nummerplaatjes voorzien van een 4 cijferige nummering meegeleverd die gemonteerd worden op de fietsenrekken.

Mogelijkheden op de website

Wat betreft het etagerek FalcoLevel Eco zijn er op onze website veel mogelijkheden; er kan een offerte worden aangevraagd, het productblad kan worden bekeken, de tekeningen kunnen worden gedownload en sinds kort kan ook een REVIT bestand worden aangevraagd.

Via de chat op de website kunnen er tijdens werktijden ook vragen beantwoord worden. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar ( +31 546 55 44 35) of via email info@falco.nl. Tot slot kan ook het contactformulier worden ingevuld.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!