Back to top

Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum

Home Projecten Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum

Op het buitenterrein van een tijdelijke woonlocatie in Ermelo is een overkapping geplaatst die zowel fungeert als fietsenstalling en berging voor containers.

Fietsoverkapping en containerberging

De overkapping waar voor gekozen is, is een combinatie van  FalcoLok 500.en FalcoLok 300 Deze op maat gemaakte overkapping heeft afmetingen van 812 x 400 cm. Het dak bestaat uit platen die deels bestaan uit aluzinc profielplaten en deels uit transparante polycarbonaat platen.

De bekleding rondom bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten schroten, ook de tussenwanden die in de overkapping zijn geplaatst om een scheiding aan te geven tussen de ruime voor de fietsen en de berging voor de containers zijn FSC® gecertificeerd.

In het compartiment bestemd voor de fietsen zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst om 27 fietsen te parkeren.

De fietsenstalling en de containerberging hebben elk hun eigen opening. In de overkapping is ook een bewegingsmelder geplaatst en Falco heeft voor de verlichting gezorgd.

 

Advies fietsparkeren

Falco's productadviseurs staan klaar om u telefonisch ( +31 546 55 44 35) of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij u graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe. Om u ook online optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u voor meer informatie over onze producten en nieuws,  Falco E-News aanvragen. U ontvangt dan bovendien een heerlijke Falco alco Tony's Chocolonely reep! 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!