Back to top

Mooie banken op kerkplein Hippolytushoef

Home Projecten Mooie banken op kerkplein Hippolytushoef

In opdracht van de gemeente Hollands Kroon is er nieuw straatmeubilair geplaatst op het kerkplein voor de Rooms-katholieke Kerk Hippolytushoef.

FalcoSinus: originele buitenbanken

Men heeft gekozen voor twee verschillende buitenbanken uit de FalcoSinus serie. Rondom het kunstwerk “Ganzenrij Hippolytushoef” is een halfronde bank geplaatst. Aan zowel de linker- als rechterzijde staat een FalcoSinus zitbank in een rechte opstelling. Met de FalcoSinus bankelementen kunnen namelijk unieke opstellingen gemaakt worden. De bank is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. Zo kan de FalcoSinus een boom, of in dit geval een kunstwerk, half omsluiten, maar is het ook mogelijk om een geheel ronde opstelling te plaatsen en is de bank verkrijgbaar met of zonder rugleuning. 

De FalcoSinus bestaat uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in RAL 6009, kleur dennengroen. Dit geeft de bank net die extra chique uitstraling. Falco heeft dit straatmeubilair ontworpen, geproduceerd, gepoedercoat en geplaatst.


De FalcoSinus banken zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Eenvoudig en snel te bestellen.

Vragen of meer informatie over de inrichting van een plein? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via het contactformulier op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!