Back to top

Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Home Projecten Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Ons dochterbedrijf Falco U.K is deze maand begonnen met de uitrol van een serie van in totaal 100 fietskluizen met geïntegreerde mobiele app toegang voor de gemeente Brighton & Hove.

FalcoPod fietskluizen

De FalcoPod fietstrommel kan worden ingezet als buurtfietsenstalling in buurten waar bewoners geen mogelijkheid hebben om fietsen op eigen terrein te plaatsen. In een fietskluis kunnen 5 fietsen geparkeerd worden. De FalcoPod is gebruiksvriendelijk en veilig. Via een speciaal ontwikkelde app kunnen bewoners van de badplaats Brighton snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de fietskluis. Gebruikers die geen smartphone hebben, kunnen een fysieke sleutel gebruiken.

De wandbekleding van de FalcoPods is staalplaat, gepoedercoat in een donkergroene kleur. Deze plaat is voorzien van stickers om elke pod te personaliseren.

Advies over fietsparkeren

De FalcoPod neemt dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag als een halve auto parkeerplaats. Voor uw gemeente, appartementencomplex of bedrijventerrein op zoek naar een manier om fietsen te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!