Back to top

Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Home Projecten Moderne FalcoPod fietskluizen in de U.K

Ons dochterbedrijf Falco U.K is deze maand begonnen met de uitrol van een serie van in totaal 100 fietskluizen met geïntegreerde mobiele app toegang voor de gemeente Brighton & Hove.

FalcoPod fietskluizen

De FalcoPod fietstrommel kan worden ingezet als buurtfietsenstalling in buurten waar bewoners geen mogelijkheid hebben om fietsen op eigen terrein te plaatsen. In een fietskluis kunnen 5 fietsen geparkeerd worden. De FalcoPod is gebruiksvriendelijk en veilig. Via een speciaal ontwikkelde app kunnen bewoners van de badplaats Brighton snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de fietskluis. Gebruikers die geen smartphone hebben, kunnen een fysieke sleutel gebruiken.

De wandbekleding van de FalcoPods is staalplaat, gepoedercoat in een donkergroene kleur. Deze plaat is voorzien van stickers om elke pod te personaliseren.

Advies over fietsparkeren

De FalcoPod neemt dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag als een halve auto parkeerplaats. Voor uw gemeente, appartementencomplex of bedrijventerrein op zoek naar een manier om fietsen te parkeren? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Neem contact op onze verkoop afdeling via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!